Gebruiksaanwijzing kersenpitkussen

Een kersenpitkussen is een ideaal middel om te ontspannen of te gebruiken tegen pijn. Maar omdat een kersenpitkussen geen gewoon kussen is, is het belangrijk om de gebruiksaanwijzing goed door te nemen voor gebruik en om hem goed te bewaren.

Een kersenpitkussen doet zijn werk vanaf het moment dat het is opgewarmd. En voordat u het kersenpitkussen gaat opwarmen lees dan eerst de gebruiksaanwijzing zorgvuldig en onderstaande tips.
1. Bewaar de gebruiksaanwijzing altijd in de buurt van de plek waar u het kersenpitkussen bewaart. Zo kunt u bij twijfel altijd de specifieke gebruiksaanwijzing er weer snel bij pakken.
2. Laat nooit het kersenpitkussen opwarmen door iemand die daar niet geschikt voor is en niet doeltreffend kan reageren. Gebuikt u het kersenpitkussen voor een kind? Warm het dan zelf op want een kind kan het kussen te warm laten worden of niet op tijd uit de magnetron halen. De gevolgen daarvan kunnen desastreus zijn.
3. Als het kussen op wat voor manier ook beschadigd raakt dan mag het kussen niet meer gebruikt worden. Gooi het direct weg en koop een nieuwe
4. Om uitdroging van de kersenpitten te voorkomen is het handig om het kussen voor het opwarmen licht te bevochtigen. Zo blijft het kussen in een betere conditie.
5. Het kussen kan gewassen worden. Plaats het kussen echter wel in een kussensloop zo raken de naden van de kussens niet beschadigd en loopt u minder risico dat dat de kersenpitten vrij komen en in uw wasmachine belanden.
6. Als u het kussen heeft gebruikt is het belangrijk om het kussen volledig te laten afkoelen voordat u het opnieuw opwarmt. Een oververhit kussen kan gevaarlijk zijn en schade richten aan het kussen en de kersenpitten.
7. Bij het verwarmen van het kussen heeft u geen kussensloop nodig. Doe het kussensloop pas om het kussen na het opwarmen.

Reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>